5. Airbnb in Kloosterburen
Blijf op de hoogte en volg Marijke
15 September 2020 | Nederland, Kloosterburen
Het is een vrijstaand huis met wat achterstallig onderhoud, maar er lijken grootste plannen en potentie te zijn gezien alle emmers verf in de woonkamer, de nieuwe voordeur in de gang en pakken velux dakramen in de schuur. Het toilet is vernieuwd, maar nog niet klaar. De deur sluit niet goed en kan niet dicht als er iemand op het toilet zit. Desondanks is het wel schoon, mogen we ook de keuken gebruiken om te koken, hebben we een eigen badkamer en het matras in de slaapkamer bevalt prima.
Vandaag wordt zonnig, dus we besluiten naar Ameland te gaan. Als we net de straat uit rijden heeft de auto een lekke voorband. Gelukkig is daar Mazda pechhulp en na 15 minuten komt er sleepwagen aan. De band kan ter plaatse gerepareerd worden en wat later dan gepland vertrekken we alsnog naar Ameland. We huren fietsen en touren het eiland rond. Voor mij lijkt het net Zeeland en ik voel me er thuis. Bruinverbrand en voldaan keren we weer terug naar de Airbnb. Zo fijn dat buitenleven en wat is dit mooie nazomerweer een cadeautje
18 September 2020 - 17:26
Ina Bodbijl :
Was er ook iemand om jullie rond te rijden op de riksja?